Overblog
Follow this blog Administration + Create my blog
Special

Acele boli nebune despre care va ziceam

July 21 2020, 20:38pm

Posted by Valica

Am zis ceva data trecuta. Pot sa mai adaug ceva si de data asta despre bolile care ne dau tarcoale.

Ar fi bine sa o lasam mai moale cu tupeul si sa punem capul in pamant. O atitudine smerita, cu simt de raspundere, ar fi mai potrivita in astfel de situatii.

Asta este parerea mea. Asa cred eu ca este bine sa procedam. Si cred ca putem avea succes prin metoda asta. Metoda capului plecat.

See comments

Bolile dau buzna, fara sa bata la usa

July 21 2020, 20:34pm

Posted by Valica

Este ceva greu de imaginat dar face parte din realitate. Asta este ceea ce se intampla in mod normal. Sunt bolile astea care fac ravagii. Avem atat de multe cazuri de coronavirus in lume ca ne speriem.

Ar fi bine sa schimbam atitudinea, ceva care sa ne aduca pe linia de plutire. Pentru moment suntem in proces de scufundare.

Este din ce in ce mai bine in unele zone. Asta ne da speranta. Asa ar trebui sa fie peste tot. Sau cel putin in majoritatea locatiilor. Insa apar unele neclaritati care aduc o stare de neliniste.

See comments

Poate vrem si alte gusturi

July 21 2020, 20:23pm

Posted by Valica

Ar fi ceva care sa ma intereseze la ora asta. Chit ca am un sictir major in gat ce ma face sa resping price.

Totusi am ceva care sa ma atraga si sa imi incite interesul. Imi aduc aminte ca spuneam ceva despre niste cazuri in mintea mea. Mi-am adus aminte de multe dintre ele si vreau sa le pun in ordine, atat cat se poate in seara asta. As fi vrut sa fac mai multe, dar e bine si cu cat reusesc in cele cateva ore ramase pana sa ma duc la culcare.

Astea sunt gusturile pe care le savurez in seara asta. Gustul unul gand. Am gustat o poveste. Ceva de bun gust.

See comments

Unele cazuri sunt inexplicabile

July 21 2020, 20:18pm

Posted by Valica

Avem destule situatii care ne vin greu sa le intelegem. Am vrea ca totul sa fie clar, sa ne intre usor in minte si sa trecem cu bine peste orice prag al vietii. Poate ca am reusi sa facem asta in unele situatii, dar nu toate sunt usoare, fara sa transpiram.

Ar fi doua milioane de cazuri pe care le am in minte acum. Ma refer la mine, la ceea ce am eu de facut. Ca sa fie clar si concis, sa fim onesti si sa ne tinem de cuvant.

Zic ca este potrivit sa ne aventuram in viata si sa gasim situatiile convenavile care ne aduc multe beneficii. As putea numi cateva, insa vreau sa le tin pentru alta ocazie.

Cat despre milioanele de cazuri din mintea mea, acestea sunt cazuri speciale. Idei venite la gura soei intr-o seara de aprilie.

See comments

Omul si Luna sau calul si vaporul

July 21 2020, 20:09pm

Posted by Valica

Ai mai auzit pana acum de aceasta comparatie a vaporului cu un cal? Nici eu. Dar am scornit-o acum ca sa fie pentru posteritate, pentur generatiile care vor veni. In curand voi ajunge la doua milioane de vizitatori si vreau sa fie ceva original aici, ceva care sa uimeasca lumea intreaga.

Iar despre ajunsul pe Luna cred ca ar trebui sa o lasam mai moale. Cine sa ne mai creada cu astfel de baliverne pentru adormit copiii? Luna este departe, are o alta atmosfera, noi suntem vai de capul nostru, de abia reusim sa iesim din niste probleme minore. Asa ca sa ne vedem de alte treburi si sa urmam cursul normal al vietii.

See comments

Omul a ajuns pe Luna sau...

July 21 2020, 20:06pm

Posted by Valica

Oare a ajuns omul pe Luna? Ma intreb asa cum s-au intrebat si altii inaintea mea. Se spune ca americanii ar fi pus piciorul pe Luna. Cine sa ii mai creada? Un astronaut a ajuns pe Luna apoi a dat un telefon in Brazilia si le-a transmis "La multi ani" in mijlocul verii.

Hai ca asta e buna.

Trebuie sa gasim alte minciuni pe care sa le vindem lumii. Ceva ieftin care sa prinda bine la public. Cu o guma de mestecat ar incepe bine o campanie din asta. Poate si cu niste bigudiuri, ca si astea se vand bine la pret redus.

See comments

Cine vrea sa vina cu mine in Brazilia

July 21 2020, 20:02pm

Posted by Valica

Am zis ca ma voi duce la plimbare. Voi incepe cu tari precum Brazilia.

Am pus deja la punct cateva din detaliile calatoriei. Vor urma si altele.

Am destule de facut. Deja am inceput sa visez. Poate ca voi reusi sa fac cateva sute de poze. Vreau sa depasesc o mie de poze in vacanta din Brazilia.

See comments

Milioane de aplauza pentru Brazilia

July 21 2020, 19:55pm

Posted by Valica

Este foarte frumos sa ne plimbam. Am putea sa facem multe activitati atunci cand iesim la plimbare. Poate ca ar fi bine sa vizitez o tara. De data asta mi-a picat cu tronc Brazilia.

Chiar cred ca este o optiune buna pentru mine. As vrea sa vizitez mai multe tari, insa acum este o perioada mai dificila. Sper sa reusesc ceva mai mai mult anul viitor. Astea sunt cateva planuri de viitor pe care le fac de acum. As vrea sa fie ceva care sa ma ajute sa ies din starea de letargie care imi da tarcoale.

Pentru brazilieni este o placere sa ma aiba pe mine ca vizitator. Sunt un turist cumsecade, care cheltuie banii si care are pretentii minime.

See comments

Vremurile grele de care ne speriam candva

July 15 2020, 13:04pm

Posted by Valica

Au venit acele vremuri dificile de care ne era frica. Asa au venit peste noi situatiile care ne dadeau fiori in anii care s-au scurs.

https://germaniaedit.gonevis.com/chiar-ca-trebuie-sa-fim-atenti-la-lumea-noastra/

Si cred ca au venit vremurile sa facem niste schimbari in ce vrem sa facem. Sa ne stabilim prioritatile si sa actionam in asa fel incat sa devenim cineva mare. Asta ar fi de dorit de la oricine, numai ca parcursul vietii difera de la o persoana la alta. Iar asta e greu sa schimbam. De aceea societatea este pestrita.

See comments

Cea mai grea schimbare a lumii

July 15 2020, 12:56pm

Posted by Valica

Au mai fost schimbari in lume, insa asta parca este prea de tot, parca ne ia prin surprindere si am vrea sa fie mai usor de trecut peste consecinte.

https://cainelasat.gonevis.com/o-lume-diferita-ce-ar-putea-fi-totusi-aceeasi/

As zice ca este una dintre acele situatii cand ne vedem inconurati de niste probleme si nu mai stim cum sa iesim din ele cu bine. Este o situatie grea si asta trebuie sa ne fie un fel de lectie pentru viitor. Lumea se poate schimba de la o zi la alta.

See comments

1 2 > >>